Szenvedélyem a szerencsejáték meg az új kézkrémem

Igazából nem nevezném magamat függőnek. Igen, elég sok játékot kipróbáltam már és nagyon szeretem is ezeket, de ha nincs rá időm, mert fontosabb elfoglaltságaim akadnak, akkor egyszerűen felfogom és nem csinálom és kész. Szóval bármikor le tudok állni vele, bár ez szerintem egy elég csúnya megfogalmazás, inkább abbahagyni.

Szóval ez számomra csak egy nagyon kedves hobbi, amit sokszor csinálok, de a függőségtől még fényévekre vagyok és nem is fogok eljutni odáig, csak, hogy tisztába tegyük a dolgokat.

Nos, azért tartottam ezt a kis bevezetőmet fontosnak, hogy most beszéljek az új szenvedélyemről, ami egy egészen más dolog. Nem másról van szó, mint egy kézkrémről.

Ez egy kicsit furán hangozhat, de tényleg így van. Télen mindig nagyon kiszárad a kezem és ki is sebesedik, ami nagyon fáj, továbbá nagyon sok szappan is kiszárítja, elég érzékeny a bőröm és amikor ez már a mindennapokban zavaró, akkor az ember elkezd gondolkodni, hogy mit lehetne tenni az ellen, hogy ez a dolog elmúljon.

Ekkor elkezdtem kicsit böngészni a neten és rátaláltam az interneten egy kézkrémre, ami aztán végre segített ápolni a bőrömet.

A körömvirágos kézkrém hidratáló és ápoló hatású, és még a körmömnek is jót tesz, szóval csak pozitív dolgokat tudok elmondani róla. Nagy szerencsém volt most is, hogy rátaláltam erre a termékre és megkaptam vele a legjobbat, ami tényleg igazából használ. Úgy néz ki, hogy nem csak a szerencsejátékokban tud szerencsés lenni az ember, hiszen annyi kézkrém létezik a világon és nem hinném, hogy mindegyik ilyen jó, mint ez, amit én használok. Persze ízlések és pofonok, lehet, hogy másnak másik is bevált, de én mindenképpen ajánlanám ezt, mert tényleg mintha nem is az én kezeim lennének. Puhák, frissek, pedig tényleg nagyon csúnyák szoktak lenni, főleg, ha kint mínuszok vannak én meg elfelejtek kesztyűt venni, ami bevallom, hogy azért elég gyakran el is szokott fordulni velem.

Szóval azért ha azt elmondhatom, hogy a kézkrém is a szenvedélyemmé vált és tényleg csak akkor használom, amikor szükséges, akkor nem hinném, hogy függője lettem.

Egyébként sem gondolom rossznak azt sem, ha valaki sokat szerencsejátékozik. Mindaddig, amíg azt olyan körülmények mellett csinálja, hogy lehetséges. Nem ront anyagilag, hanem inkább javít a helyzetén és nem befolyásolja a hangulatát. Persze senki sem örül annak, ha pénzt veszít el, de hát sajnos előfordul az ilyesmi, de emiatt ne legyünk sokáig idegesek, mert nem éri meg, ha viszont egy komolyabb összeget nyertünk , akkor azt meg ne szerencsejátékon költsük el, vagy próbáljuk meg megtöbbszörözni. Maximum egy kis részét csak, de tudni kell bánni a pénzzel, ez nem kérdés.

Ha elegendő pénzünk van, akkor annak nagy részét meg az igazán fontos dolgokra költsük. Számomra ez a kézkrém ilyen, egy fontos dolog, mert fontos az egészség és ehhez a kezem egészsége is egyértelműen hozzátartozik.

Száraz bőrre kell kenni, de nem ad zsíros érzést, szóval nem véletlen a dicséret. Már a kaszinókban is szoktam használni, hiszen ott az öltöny alatt legtöbbször csak a kezem látszik ki és nagyon fontos, hogy ápolt legyen.

Csináljátok, amit szerettek és azt egészségben és ahol egészség van, ott boldogság is.