Praktikusabb a női bőr válltáska a szerencsejátékokhoz

A párom rendkívül színes egyéniség, aminek köszönhetően rengeteg hobbival rendelkezik. Ezek közé sorolható újabban a szerencsejátékozás és a kaszinó. Persze azért nem engedem neki, hogy túlzásba vigye ezeket, ő is tisztában van a szerencsejátékok negatív oldalával. A múlt hónapban sikerült engem is rábeszélnie, hogy vele tartsak. Egy kisebb baráti társasággal látogattunk el az egyik helyi kaszinóba. Meg kell hagyni, valóban jól szórakoztunk, és nem is tértünk haza üres kézzel.

Ezen felbuzdulva második alkalommal is elkísértem a páromat, ezúttal azonban nem voltunk Fortuna kegyeltjei. Úton hazafelé vettem észre ugyanis, hogy valaki kilopta a hátizsákomból a pénztárcámat, valószínűleg rulettezés közben, amikor nem figyeltem, mi történik mögöttem. Ebből a szempontból nem vagyok nagy hátizsák-párti, mivel nem mindig veszem észre, ha valaki a hátam mögött motoszkál és ügyesen kinyitja a táskát. Ezért elhatároztam, hogy ha még valaha kaszinózásra kerül sor, válltáskát viszek, semmiképp sem hátizsákot.

A héten pont volt elegendő szabad órám, hogy végre szánjak magamra és a vásárolgatásra egy kis időt. Elmentem a plázába, vettem pár új ruhát, és végignéztem a táskaüzleteket is. Ebben azonban nem jártam sikerrel, nem találtam az ízlésemnek megfelelő, ugyanakkor praktikus és tartós darabot. Hazaérve kipattant a fejemből, hogy adok egy esélyt a webshopoknak. Beírtam a keresőbe a „női bőr válltáska” kulcsszavakat, majd elkezdtem egyenként megnézegetni a számos találatot. Így jutottam el végül a bagbox.hu oldalra.

női bőr válltáska

Nagyon sokáig nézegettem a hatalmas kínálatot, alig bírtam választani a sok szép bőrtáska közül. Egyszer csak rábukkantam egy Lolának keresztelt táskára, amin egyből megakadt a szemem, mivel engem is Lolának hívnak. Úgy éreztem, hogy a névrokonság egy biztos jel arra, hogy nagy hasznát veszem majd a táskának. Rákattintottam, hogy szemügyre vegyem a paramétereit. „Lola sötétkék női bőr válltáska” volt a neve. Nagyon megtetszett az elegáns színe és kialakítása. A valódi bőrből készült táskában van két nagy rekesz, azon belül egy telefontok és egy cipzáros bélészseb és állítható a vállpántja. A gyártóról, a Monarchy-ról már hallottam jó véleményeket, ezért nagy bizalommal voltam a termék iránt. Kiváló minőségű, olasz bőr anyagának köszönhetően 15-20 évig is maradéktalanul használható, tehát akár évtizedekig is hű társam lesz.

Nagyon megörültem annak is, hogy ezt a női bőr válltáskát 1-3 munkanapon belül ingyen házhoz szállítják az ország területén, tehát még utazgatnom sem kell érte és nem áll fenn a veszély, hogy a szállításért többet fizetek, mint magáért a termékért. Azonnal meg is rendeltem a válltáskát.

Kapóra jött a vásárlásom, mivel a párom pénteken előállt az ötlettel, hogy a hétvégén ismét látogassunk el a kaszinóba. Mivel addigra már megérkezett az új bőrtáskám, támogattam az ötletet. Pont olyan a termék, mint amire számítottam, gyönyörű, fényes, sötétkék bőr, praktikus belső zsebek, amiket nehezebb kirabolni, mint az előző hátizsákomat, a táska finom illatáról nem is beszélve.

Szombat este el is indultunk a kaszinóba egy barátnőmmel és az ő barátjával. A barátnőmnek egyből szemet szúrt az új szerzeményem, meg is dicsérte és tudakolta, hogy honnan vásároltam. Annyira fellelkesült, hogy elhatározta, ő is beszerez egyet.

Ismét részt vettünk a ruletten és egyéb játékokon is, ezúttal kedvezett nekünk a szerencse. Az új táskámban kényelmesen elfért a pénztárcám, a telefonom, az irattartóm és a sminkkészletem is, és a cipzáros zsebeknek köszönhetően nem kellett attól félnem, hogy valaki észrevétlenül kinyitja.

Nemcsak a kaszinóban tesz jó szolgálatot ez a női bőr válltáska, mivel annyira megszerettem, hogy azóta mindenhova azt hordom magammal. Valóban jól működött a női megérzésem a névrokonsággal kapcsolatban.