Mit gondolsz, a szerencse irányítható?

 

 

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingAzt hiszem, nem állok messze a valóságtól, ha úgy gondolom, hogy az emberek fejében a lottó után a rulett testesíti meg a legjobban a szerencsejáték fogalmát.

Az általam kifejlesztett számjegyeken alapuló rulett stratégia pontosan erre cáfol rá. A most induló oktatásban azt fogom bemutatni, hogyan válthatod át a „szerencsét” tudásra, a megszerzett tudást pedig pénzre.

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingAz általam bemutatottak nem csak a rulettről fognak szólni. Úgy is felfoghatod, hogy a rulett egy olyan vizsgálódási terület, ami a rulett sajátosságain keresztül általános érvényű tapasztalatok megszerzéséhez segíthet hozzá. Ezt akár a gondolkodás művészetének is nevezhetnénk, ami egyedül és kizárólag az emberi agy képességéhez köthető. 

Az, hogy ezt éppen a rulettjátékon keresztül mutatom be, csak a véletlen műve. Évekkel ezelőtt, amikor összeakadtam vele, és egymásra találtunk egy abszolút véletlen eredménye volt.

 

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingEzt a programot csak azok tudják sikeresen végigcsinálni, akikben van kellő hit arra, hogy a tanultakat el tudják sajátítani. Akiből ez hiányzik, inkább ne is fogjon bele, mert számára ez a tudás elérhetetlen lesz.

Miért gondolom így?... Azért, mert ezt csak az fogja tudni megérteni, és a megszerzett tudást a saját maga javára fordítani, aki képes felfogni, és azonosulni azzal, hogy az emberi elme többre képes, mint, amit a racionális világunkban el tudunk róla hinni, vagy akár csak képzelni.

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingEz a program a véletlennel szembeni kihívás lesz. Olyan képtelenségek befogadásáról fog szólni, amikkel szemben a racionális énünk heves tiltakozásba kezd. Aki nem képes ezt leküzdeni, vagy elfogadni, hogy a megmagyarázhatatlan olykor nagyon is megmagyarázható, az képtelen lesz ennek a befogadására.

A legfőbb ellentmondás éppen abban van, hogy sokszor a racionális gondolkodásunk ellen hat, és még sincs semmi köze a hithez, mert nagyon is valós dolgokról lesz szó. A hit az ismeretlen befogadásának képességéhez kell.

Ez nem egy kibékíthetetlen ellentmondás. Mindösszesen arról van szó, hogy a megismerés folyamatának egy merőben új, általad még nem ismert területére lépünk.

 

Nem szeretném, ha bárki félreértené, és azt várná el ettől a programtól, hogy amire a végére érünk a véletlent száműzhetjük a rulettjátékból. Szó sincs erről. Nem a véletlen tagadásáról van szó, hanem annak megismeréséről és a határainak a kitolásáról.

Másképpen jelenik meg számodra a rulettjátékban a számok megjelenésével kapcsolatos véletlen fogalma akkor, ha kezdő vagy… és másképpen, amikor kezdesz előre haladni a tanultakkal.

Egy idő után azt fogod tapasztalni, hogy a megismerés folyamatában mind jobban szorulnak ki a véletlenek, és ezzel együtt annak a határai. Mire a program végére érsz annak a tudásnak a birtokába kerülsz, amivel meg tudod zabolázni a véletlent, és a magad hasznára tudod fordítani a logikádat, és a kreativitásodat.

Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de a program végén nem egy befejezett tudáshoz fogsz hozzá jutni, hanem annak a kezdetéhez. Meg tanulod alkalmazni, és ami a legfontosabb felismerni azokat az összefüggéseket, amiket már magadnak kell észrevenned, mert nincs két egyforma játék. Egy örök fejlődési folyamatba lépsz bele, ami a megismerés szintjén fog sikerré formálódni.

Ez annyira igaz, hogy előre borítékolom, hogy lesz olyan, amikor a tanított fog tanítani! Mindenkiben – Benned is – ott van az a képesség, ami lehetővé tesz arra, hogy most még ismeretlen összefüggéseket tárhass fel, éppen azért, mert az általam átadott tudás nem befejezett.

Ebben azért vagyok biztos, mert az eredményeim éppen arra épülnek, hogy én pontosan abban hiszek, hogy a fejlődés alapja a megszerzett tudás egymásra épülésében van. Azt, amit nem ismerünk, vagy nem tudunk, még nem azt jelenti, hogy nem is létezik. Csak a tudás, a megismerés nyithatja meg előttünk a tudatosság kapuit.

Akiben meg van a képesség az ismeretlen befogadására, csak az képes megismerni azt!

Az igazán bölcs ember nem csak a saját, hanem mások megszerzett tudására is támaszkodik!

 

 

2014-től, akik végig mennek mind a 6 blogleckén, azok automatikusan a "Rulett Privát Klub" tagjai lesznek. A klubban sok régi, köztük nem egy sikeres tag van.

 

Legyél Te is a szigorúan zárt klub tagja!

 

Ízelítőül bemutatok egy példát arra, hogy mit is fogsz valójában megtanulni:


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

( http://data.hu/get/4911162/szamtani_sorozat_11_30-29-28.jpg )

Sokan már tudják a megoldást. Ha először jársz itt, még nem kell megértened. A lényeg az, hogy ebben a trendben a

  • 35-ös szám 10-nek felel meg, és a két 35-ös szám, és a 10-es szám, mint valós szám összeadódva 30-as értéket hoz ki. (10+10+10=30)

  • A 17+12=29 valós számok összeadása.

  • A 28 pedig saját értékű valós szám formájában jelenik meg.

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Vannak mechanikusan betanulható részei az általam bemutatásra kerülő számokon alapuló stratégiának. Ami sokkal izgalmasabb, és összetettebb, egyben a siker alapja is, az a logikai menet, ami lehetővé teszi egy kialakuló trend felismerését.

Azért ezt a példát mutattam be, mert összetett, és a legjobban példázza, hogy a logikának milyen nagy szerepe van a felismeréshez vezető úton. Pontosan azt fogod elsajátítani, hogy felismerd, mikor alakulnak át a valós számok, mikor lesz a 35-ös számból 10. Ez a képesség sok gyakorlással, és az alkalmazott technikákkal fejleszthető. El fogod érni, hogy az elméd automatikusan átalakítja a számokat, és lassan elszakadsz a valós számok kötelékéből, és amikor ránézel egy számra, nem csak azt az egy valós számot fogod látni!

Ha vonz az ismeretlen megismerése, és a fentiek nem riasztottak el ettől, akkor tarts velem a megismert ismeretlen útján, és vidd sikerre a tanultakat.

SzerencseVadász

A rulett  számjegyeken alapuló stratégia oktatásának elősegítésére " Rulett Privát Klub " néven létre hoztunk egy zárt közösséget. Ezen belül nem csak én oktatom a stratégiát, hanem több sikeres játékos is készséggel osztja meg a többiekkel a tudását. Ez minden esetben hiteles játékok képein bemutatott részletes levezetések formájában történik, mindenki számára közérthetővé téve. A Privát Klub tagjai azok lehetnek, akik megvásárolják mind a 6 lecke anyagát.

 

 

Ha gondod van a PayPal fizetés form kitöltésével akkor

KLIKK IDE>>>

 

Ha nincs még PayPal számlád, akkor

KLIKK IDE>>>

 

 

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing
Name*
E-mail:*
Mail/Retry*
Languages:*
Age/Kora:*
Gender:*
free counters

Login