Mit gondolsz, a szerencse irányítható?

 

 

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingAzt hiszem, nem állok messze a valóságtól, ha úgy gondolom, hogy az emberek fejében a lottó után a rulett testesíti meg a legjobban a szerencsejáték fogalmát.

Az általam kifejlesztett számjegyeken alapuló rulett stratégia pontosan erre cáfol rá. A most induló oktatásban azt fogom bemutatni, hogyan válthatod át a „szerencsét” tudásra, a megszerzett tudást pedig pénzre.

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingAz általam bemutatottak nem csak a rulettről fognak szólni. Úgy is felfoghatod, hogy a rulett egy olyan vizsgálódási terület, ami a rulett sajátosságain keresztül általános érvényű tapasztalatok megszerzéséhez segíthet hozzá. Ezt akár a gondolkodás művészetének is nevezhetnénk, ami egyedül és kizárólag az emberi agy képességéhez köthető. 

Az, hogy ezt éppen a rulettjátékon keresztül mutatom be, csak a véletlen műve. Évekkel ezelőtt, amikor összeakadtam vele, és egymásra találtunk egy abszolút véletlen eredménye volt.

 

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingEzt a programot csak azok tudják sikeresen végigcsinálni, akikben van kellő hit arra, hogy a tanultakat el tudják sajátítani. Akiből ez hiányzik, inkább ne is fogjon bele, mert számára ez a tudás elérhetetlen lesz.

Miért gondolom így?... Azért, mert ezt csak az fogja tudni megérteni, és a megszerzett tudást a saját maga javára fordítani, aki képes felfogni, és azonosulni azzal, hogy az emberi elme többre képes, mint, amit a racionális világunkban el tudunk róla hinni, vagy akár csak képzelni.

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingEz a program a véletlennel szembeni kihívás lesz. Olyan képtelenségek befogadásáról fog szólni, amikkel szemben a racionális énünk heves tiltakozásba kezd. Aki nem képes ezt leküzdeni, vagy elfogadni, hogy a megmagyarázhatatlan olykor nagyon is megmagyarázható, az képtelen lesz ennek a befogadására.

A legfőbb ellentmondás éppen abban van, hogy sokszor a racionális gondolkodásunk ellen hat, és még sincs semmi köze a hithez, mert nagyon is valós dolgokról lesz szó. A hit az ismeretlen befogadásának képességéhez kell.

Ez nem egy kibékíthetetlen ellentmondás. Mindösszesen arról van szó, hogy a megismerés folyamatának egy merőben új, általad még nem ismert területére lépünk.

 

Nem szeretném, ha bárki félreértené, és azt várná el ettől a programtól, hogy amire a végére érünk a véletlent száműzhetjük a rulettjátékból. Szó sincs erről. Nem a véletlen tagadásáról van szó, hanem annak megismeréséről és a határainak a kitolásáról.

Másképpen jelenik meg számodra a rulettjátékban a számok megjelenésével kapcsolatos véletlen fogalma akkor, ha kezdő vagy… és másképpen, amikor kezdesz előre haladni a tanultakkal.

Egy idő után azt fogod tapasztalni, hogy a megismerés folyamatában mind jobban szorulnak ki a véletlenek, és ezzel együtt annak a határai. Mire a program végére érsz annak a tudásnak a birtokába kerülsz, amivel meg tudod zabolázni a véletlent, és a magad hasznára tudod fordítani a logikádat, és a kreativitásodat.

Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de a program végén nem egy befejezett tudáshoz fogsz hozzá jutni, hanem annak a kezdetéhez. Meg tanulod alkalmazni, és ami a legfontosabb felismerni azokat az összefüggéseket, amiket már magadnak kell észrevenned, mert nincs két egyforma játék. Egy örök fejlődési folyamatba lépsz bele, ami a megismerés szintjén fog sikerré formálódni.

Ez annyira igaz, hogy előre borítékolom, hogy lesz olyan, amikor a tanított fog tanítani! Mindenkiben – Benned is – ott van az a képesség, ami lehetővé tesz arra, hogy most még ismeretlen összefüggéseket tárhass fel, éppen azért, mert az általam átadott tudás nem befejezett.

Ebben azért vagyok biztos, mert az eredményeim éppen arra épülnek, hogy én pontosan abban hiszek, hogy a fejlődés alapja a megszerzett tudás egymásra épülésében van. Azt, amit nem ismerünk, vagy nem tudunk, még nem azt jelenti, hogy nem is létezik. Csak a tudás, a megismerés nyithatja meg előttünk a tudatosság kapuit.

Akiben meg van a képesség az ismeretlen befogadására, csak az képes megismerni azt!

Az igazán bölcs ember nem csak a saját, hanem mások megszerzett tudására is támaszkodik!

 

 

 

Ha gondod van a PayPal fizetés form kitöltésével akkor

 

Ha nincs még PayPal számlád, akkor

Pár játék levezetését itt nézheted meg:

RULETT SZÁMOK HÁBORÚJA

 

 

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing
Name*
E-mail:*
Mail/Retry*
Languages:*
Age/Kora:*
Gender:*
free counters

Login