A szerencse forgandó a mobilunk nem

A fiúkkal rendszeresen összeülünk kisebb mértékű szerencsejátékokat űzni, hol kártyázunk, hol pedig rulettezünk. Az egyik barátomnak van egy kisebb játéktere, pörgővel ellátva. Szerencsére mindig kis tétben játszunk, ezért nem szoktak az este végére nagyobb sértődések lenni, hogyha valakinek aznap nem volt nagy szerencséje. De el szoktuk fogadni, hogyha valaki nyer, mert lehet, hogy következő estén másikunknak kedvez a szerencse. Összetartó csapat vagyunk, akik már gyerekkoruk óta ismerik egymást, úgyhogy a mai estei rulett után sem voltak olyanok, akik haraggal váltak volna el a társaságtól.

Laci barátunk vitt haza engem az este után autóval, annyira jó mobiltelefon kiegészítője volt, amit rá lehetett pattintani az autó műszerfalára, meg is kérdeztem tőle, hogy honnan szerezte be. Azt mondta, hogy a feleségétől kapta ajándékba, évfordulójuk volt, és a kis asszonykája nagyon figyelmes vele, szeretné, hogy ha mindig biztonságosan használná a telefonját, ezért vételezett számára egy mobiltelefon kiegészítőt. Ez a mobiltelefon kiegészítő tényleg hasznosnak mutatkozik, az autóban, mivel csak így ebben a formában lehetne minden esetben használni a mobilt autóvezetés közben.

Talált a barátom felesége egy remek honlapok, akik azzal foglalkoznak, hogy ajándékokat válogatnak össze különböző oldalakról, majd egy szűrő segítségével, az éppen gondban lévő és sürgetően ajándékot keresők segítségére legyenek. Az oldal működési elve, ahogy azt barátom felesége elmondta, hogy pár paramétert beírt, hogy milyen korosztályú, jelen esetben a választási lehetőség itt a középkor volt, valamint a nemre és az ajándékozás alkalmára és a megajándékozott fél hobbi tevékenységére kérdezett rá, hogy játék, utazás, gasztronómia iránt fogékony -e az ünnepelt.

Rendkívül hasznos oldal, mivel kis leírásban taglalták, hogy a mobiltelefon kiegészítők mennyi mindenkinek ajánlottak. Valamint ez jött ki barátom részére, hogy ez lenne jelen élethelyzetében a legjobb választás, amit felesége vehet számára. A találatok mobiltelefon kiegészítők tárházát hozták ki, innen kellett szemezgetnie a feleségnek, hogy autós tartót, vagy éppen biciklire szerelhető tartót választ, de volt a repertoárban, elmesélések szerint még asztali mobiltartó is. Rengeteg termék közül úgy tudott választani, hogy noha kevés ideje volt, de elolvasta a cég által nyújtott termékleírást és a fényképek alapján meghozta a döntést. Alig tudott választani a rengeteg termékből, de sürgetett az ideje választásra kellett magát ösztökélnie. Amikor sikerült kiválasztania a terméket, egy másik oldalra került egy kattintással, ahol meg tud rendelni a terméket. Megrendelése nagyon pontosan, olyan formában megérkezett, amilyenre számított, nem érte csalódás, mert ugyan olyan terméket kapott, mint amilyet a képek alapján megrendelt.

Nagyszerű elgondolás ez az a honlap erősített meg engem is a barátom, aki nagyon örül a telefonos autó kiegészítőjének, vagy az autós telefonkiegészítőjének. Azt mondta, hogy miért nem az ő fejéből pattant ki ez a gondolat, hogy olyan ajándéknak adható tárgyakat szed össze különböző honlapokról, melyekre az ő honlapján keresztül lehet elérni és rendelést adni. Ez egy nagyon formabontó, és merész kitalálása az eladásnak, másfelől pedig, nagy segítség olyan személyek számára, akik kevés idővel rendelkeznek, és sürgetően szükségük van egy személyre szabott ajándékra, melyet záros határidőn belül a kezükben tarthatnak és a szerettüknek át tudnak adni.

Amint megtudta a barátom, hogy mely honlapról is rendelte a felesége azt a remek mobiltelefon kiegészítőt, rögvest szemügyre vette ő is. Nem csalódott benne, nagyon tagolt, jól kezelhető felület, melyet az átláthatósága és a remek formavilága miatt biztos, hogy még fognak használni, nem beszélve arról, hogy mindenki kerülhet ajándék szűkébe, akkor mindig jól jön egy SOS segítség. Az oldalon még olyan szöveges segítség is megtalálható, hogy egyes termékrészlegük, milyen személyiségű, korú, és hobbival rendelkező személyek részére ajánlott. Nagyon jól összefoglalják, a látogató, már ezzel is támponthoz jut, hogyha nagyon le lenne veszve az ajándékok tömkelegében, vagy csak a saját gondolatai zavarták össze. Mindenesetre én is meg fogom nézni ezt a remek oldalt, mert nekem is jól jön a segítség ajándékozás téren. Jó ha az ember tudomásul bír egy ilyen nagyszerű kis oldalról.