A motorozás ne legyen szerencsejáték!

Ha az ember jóban van a szerencsejátékokkal, akkor mások hajlamosak azt gondolni róla, hogy egy könnyelmű fráter, akinek a biztonság utolsó tételként szerepel a fontossági listáján bármiről is legyen szó. Pedig ez egy hibás előítélet. Legalább is esetemben és a testi épségem esetében.

Amilyen bátor (és lássuk be, olykor könnyelmű) vagyok a játékasztalnál, annyira féltem magamat, ha másik szenvedélyemről, a motorozásról van szó. Tisztában vagyok vele, hogy motorozni nem életbiztosítás, de a száguldás és az adrenalin olyan luxus, amiről nem tudok és nem is akarok lemondani. Amellett, hogy a közlekedési szabályokat minden körülmények között szentírásként kezelem és betartom, szeretem magamat is a lehető legnagyobb biztonságban tudni.

Egy olyan adrenalin függőnek, mint én, jó szolgálatot tehet egy motoros bőrruha. A beépített protektorok védelmet nyújtanak, ha elesnék, emellett pedig egy jó ruha kényelmes és még szellőzik is. Magam részéről a klasszikusabb darabokat kedvelem, egy időtálló motoros bőrruhának nincs párja.

motoros bőrruha

Ha jól választunk, évekig a hűséges társunk lesz a motoros túrákon, számos emlék fűződik majd hozzá, és egy idő után több fotón fogunk motoros bőrruhában pózolni, mint ahány kép készül rólunk farmerban vagy öltönyben. Fontos, hogy olyan ruhát válasszunk, ami maximálisan illeszkedik az igényeinkhez. Ne féljünk a szakértők segítségét kérni! Én amióta csak motorozom, mindig ugyanonnan vásárolok minden kiegészítőt. Még sosem csalódtam bennük!